Download Lagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati Mp3

Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati

Didownload: 354 Kali

Durasi: 0:04:21

Ukuran: 5.23 MB

Download lagu Vita Alvia Aku Sing Duwe Ati Mp3 lengkap dengan lirik full album Vita Alvia Aku Sing Duwe Ati

Lirik Vita Alvia Aku Sing Duwe Ati :


Aku seng nduwe ati koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa koe rasah suloyo
Aku seh tetep tresno senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo ngene wong sing kasmaran

Senajan akeh konco konco
Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno

Njero atine manungso kuwi bedo bedo
Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Aku seng nduwe ati koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa koe rasah suloyo
Aku seh tetep tresno senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Vita Alvia Aku Sing Duwe Ati dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Aku Sing Duwe Ati dari artis Vita Alvia tersebut

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati, Download Vita Alvia Aku Sing Duwe Ati Full Album

Download Lagu Vita Alvia Lainya :

Home