Download Lagu Via Vallen - Ngejur Ati Mp3

Via Vallen - Ngejur Ati

Didownload: 149 Kali

Durasi: 00:05:43

Ukuran: 5.30MB

Download lagu Via Vallen Ngejur Ati Mp3 lengkap dengan lirik full album Via Vallen Ngejur Ati - Single

Lirik Via Vallen Ngejur Ati :


opo ra kelingan, nalikane pamitan
pamit karo aku, pamit karo anakmu
opo ra kelingan tangismu nang dadaku
ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

jebul lali marang janji
nalikane budhal nang luar negeri
jebul cidro marang tresno
sing wis tak jogo nganti kowe teko

janjimu palsu ra keno dikuku
tresnomu cidro ra keno dijogo
suwi suwi … ajur dadi lembur
iso dadi bosok ngenteni …
ra eling aku, elinge anakmu
ben dino nangis, nakokne kabarmu
ora nduwe ati, iso nganti lali
jangan karena harta lupa segalanya

cukup semene tresnomu mung semene
sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian


janjimu palsu ra keno dikuku
tresnomu cidro ra keno dijogo
suwi suwi … ajur dadi lembur
iso dadi bosok ngenteni …
ra eling aku, elinge anakmu
ben dino nangis, nakokne kabarmu
ora nduwe ati, iso nganti lali
jangan karena harta lupa segalanya

opo ra kelingan, nalikane pamitan
pamit karo aku, pamit karo anakmu
opo ra kelingan tangismu nang dadaku
ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

jebul lali marang janji
nalikane budhal nang luar negeri
jebul cidro marang tresno
sing wis tak jogo nganti kowe teko

janjimu palsu ra keno dikuku
tresnomu cidro ra keno dijogo
suwi suwi … ajur dadi lembur
iso dadi bosok ngenteni …
ra eling aku, elinge anakmu
ben dino nangis, nakokne kabarmu
ora nduwe ati, iso nganti lali
jangan karena harta lupa segalanya

cukup semene tresnomu mung semene
sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Via Vallen Ngejur Ati dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Ngejur Ati - Single dari artis Via Vallen tersebut

Download Lagu Gratis Via Vallen - Ngejur Ati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Via Vallen - Ngejur Ati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Ngejur Ati, Download Via Vallen Ngejur Ati - Single Full Album

Download Lagu Via Vallen Lainya :

Home