Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji Mp3

Nella Kharisma - Udan Janji

Didownload: 310 Kali

Durasi: 00:06:43

Ukuran: 6.01MB

Download lagu Nella Kharisma Udan Janji Mp3 lengkap dengan lirik full album Nella Kharisma Virgo Music 1 Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma Udan Janji :


semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu


semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Nella Kharisma Udan Janji dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Virgo Music 1 Nella Kharisma dari artis Nella Kharisma tersebut

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Udan Janji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji, Download Nella Kharisma Virgo Music 1 Nella Kharisma Full Album

Download Lagu Nella Kharisma Lainya :

Home