Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 9 Mp3

Nella Kharisma - Sayang 9

Didownload: 307 Kali

Durasi: 00:04:26

Ukuran: 5.18MB

Download lagu Nella Kharisma Sayang 9 Mp3 lengkap dengan lirik full album Nella Kharisma Sayang 9 - Single

Lirik Nella Kharisma Sayang 9 :


semilir angin sing dadi saksi
naliko suwe ku ngenteni
ademe bengi sing tak rasak’e
tambah gawe kangene ati

bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

saiki piye kabarmu
opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu
dungaku seneng atimu


bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

saiki piye kabarmu, opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu, dungaku seneng atimu

bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

sayang rungokno jerite ati iki
menangis sedih mengharap kau kembali
menangis sedih mengharap kau kembali

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Nella Kharisma Sayang 9 dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Sayang 9 - Single dari artis Nella Kharisma tersebut

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sayang 9 di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 9 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 9, Download Nella Kharisma Sayang 9 - Single Full Album

Download Lagu Nella Kharisma Lainya :

Home