Download Lagu Nella Kharisma - Kesenggol Rondo Mp3

Nella Kharisma - Kesenggol Rondo

Didownload: 311 Kali

Durasi: 00:05:21

Ukuran: 4.85MB

Download lagu Nella Kharisma Kesenggol Rondo Mp3 lengkap dengan lirik full album Nella Kharisma Nella Kharisma Radio Hits

Lirik Nella Kharisma Kesenggol Rondo :


ra kurang bumbu ra kurang ragi
ra kurang ayu ra kurang seksi
rumangsamu koyo widadari
neng bojoku kok yo kurang gati

opo jalaran opo kawitan
opo yo kowe duwe simpenan
kok sajake wes ora kerasan
balik omah gur gawe ampiran

lagek wae urip rodo mulyo
saiki kowe mangkat neko-neko

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

opo jalaran opo kawitan
opo yo kowe duwe simpenan
kok sajake wes ora kerasan
balik omah gur gawe ampiran

lagek wae urip rodo mulyo
saiki kowe mangkat neko-neko

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Nella Kharisma Kesenggol Rondo dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Nella Kharisma Radio Hits dari artis Nella Kharisma tersebut

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kesenggol Rondo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Nella Kharisma - Kesenggol Rondo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kesenggol Rondo, Download Nella Kharisma Nella Kharisma Radio Hits Full Album

Download Lagu Nella Kharisma Lainya :

Home