Download Lagu Nella Kharisma - Atiku Ajur Mp3

Nella Kharisma - Atiku Ajur

Didownload: 408 Kali

Durasi: 00:05:12

Ukuran: 4.89MB

Download lagu Nella Kharisma Atiku Ajur Mp3 lengkap dengan lirik full album Nella Kharisma Best of Milady Record, Vol. 2

Lirik Nella Kharisma Atiku Ajur :


tansah eling omongmu
naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane
ajur sakjrone dodoku

tok blenjanji sumpahmu
dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku
kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Nella Kharisma Atiku Ajur dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Best of Milady Record, Vol. 2 dari artis Nella Kharisma tersebut

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Atiku Ajur di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Nella Kharisma - Atiku Ajur Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Atiku Ajur, Download Nella Kharisma Best of Milady Record, Vol. 2 Full Album

Download Lagu Nella Kharisma Lainya :

Home