Download lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro Mp3

Nella Kharisma - Akhire Cidro

Didownload: 9 Kali

Durasi: 0:07:24

Ukuran: 8.89 MB

Download lagu Nella Kharisma Akhire Cidro Mp3 lengkap dengan lirik full album Nella Kharisma The Best OM KLASIKA Vol.2

Lirik Nella Kharisma Akhire Cidro :


Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko
Nggowo tresno ning atimu

Mbiyen aku wes kondho
Ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro
Mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku

Tresno iki wes tak jogo
Tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku
Tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti


Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Nella Kharisma Akhire Cidro dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi The Best OM KLASIKA Vol.2 dari artis Nella Kharisma tersebut

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Akhire Cidro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro, Download Nella Kharisma The Best OM KLASIKA Vol.2 Full Album

Download Lagu Nella Kharisma Lainya :

Home