Download Lagu Happy Asmara - Wong Sepele Mp3

Happy Asmara - Wong Sepele

Didownload: 47 Kali

Durasi: 0:05:29

Ukuran: 6.60 MB

Download lagu Happy Asmara Wong Sepele Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Wong Sepele

Lirik Happy Asmara Wong Sepele :


duh abote kahanane uripku
kudu nandang loro, dipandang sesisih moto
yen takdire kudu dikuat-kuatke
aku mung wong sepele, kudu kuat atine

kadang pengen ngeluh naliko kentekan eluh
kodrate manungso kui pancen bedo bedo
dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
kudu tak tambani kanggo jalani uripku iki

jujur sedih uripku koyo mengkene
sugih waras durung tau tak rasake
urip dewe tresno raono sing gape
kudu sabar mung dianggep wong sepele

mlaku we kadang kesandung, ora ono sing nulung
tangise ning ati raiso tak bendung


yen takdire kudu dikuat-kuatke
aku mung wong sepele, kudu kuat atine

kadang pengen ngeluh naliko kentekan eluh
kodrate manungso kui pancen bedo bedo
dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
kudu tak tambani kanggo jalani uripku iki

jujur sedih uripku koyo mengkene
sugih waras durung tau tak rasake
urip dewe tresno raono sing gape
kudu sabar mung dianggep wong sepele

mlaku we kadang kesandung, ora ono sing nulung
tangise ning ati raiso tak bendung
mlaku we kadang kesandung, ora ono sing nulung
tangise ning ati raiso tak bendung

aku pancen wong sepele nanging bakal tak buktekke
dadi uwong ojo seneng nyepelekke

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Wong Sepele dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Wong Sepele dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Wong Sepele di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Wong Sepele Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Wong Sepele, Download Happy Asmara Wong Sepele Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home