Download Lagu Happy Asmara - Wes Ora Edan Mp3

Happy Asmara - Wes Ora Edan

Didownload: 321 Kali

Durasi: 00:04:49

Ukuran: 4.56MB

Download lagu Happy Asmara Wes Ora Edan Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara New Arista Goyang Asyik

Lirik Happy Asmara Wes Ora Edan :


Lirik Lagu Wes Ora Edan
aku wes mari, wes ora edan
aku wes sehat, wes ora edan
aku wes waras, wes ora edan
aku wes waleh, wes waleh edan

wes mari edane, pengen nyambut gawe
kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
ora pengen tenar, ora pengen sangar
ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e

jaman edanku biyen senenganku ombenan
ono whisky, ono brandy, ono tuak, ono arak
banyu ciu tak ombe, banyu goblok tak ombe
banyu setan tak ombe, banyu sumur yo tak ombe




jaman kumatku biyen, senenganku panganan
ono yanto, ono yono
ono joko, ono dudo
bagus elek tak pangan, lemu kuru tak pangan
stw yo tak pangan, uwong edan yo tak pangan

wes mari edane, pengen nyambut gawe
kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
ora pengen tenar, ora pengen sangar
ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e

jaman edanku biyen senenganku dolanan
ono dadu, ono remi, ono kiu, ono ceki
jabang bayi dolanan, wayangan yo dolanan
ududku gur pol-polan, namung ngeblong setan jaran

jaman kumatku biyen senenganku panganan
ono sabu, ono ganja, ono cubung yo narkoba
pil koplo yo tak untal, pil kirik yo tak untal
pil triplek yo tak untal, nganti pil kb tak untal

hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e

aku wes mari, wes ora edan
aku wes sehat, wes ora edan
aku wes waras, wes ora edan
aku wes waleh, wes waleh edan

wes mari edane, pengen nyambut gawe
kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
ora pengen tenar, ora pengen sangar
ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Wes Ora Edan dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi New Arista Goyang Asyik dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Wes Ora Edan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Wes Ora Edan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Wes Ora Edan, Download Happy Asmara New Arista Goyang Asyik Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home