Download lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe Mp3

Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe

Didownload: 32 Kali

Durasi: 0:05:41

Ukuran: 6.82 MB

Download lagu Happy Asmara Tak Lalekne Kowe Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Tak Lalekne Kowe

Lirik Happy Asmara Tak Lalekne Kowe :


Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani

Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi

Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi

Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti
Mergo saiki
Ii-ii
Aku wis oleh ganti

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Tak Lalekne Kowe dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Tak Lalekne Kowe dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe, Download Happy Asmara Tak Lalekne Kowe Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home