Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Mp3

Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Didownload: 692 Kali

Durasi: 00:05:11

Ukuran: 5.27MB

Download lagu Happy Asmara Tak Ikhlasno Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Tak Ikhlasno - Single

Lirik Happy Asmara Tak Ikhlasno :


sepine wengi iki ngeridu ati
seng tansah kelingan sliramu
kowe ninggal aku

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane
yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase


Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Tak Ikhlasno dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Tak Ikhlasno - Single dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Ikhlasno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno, Download Happy Asmara Tak Ikhlasno - Single Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home