Download Lagu Happy Asmara - Pamit Mp3

Happy Asmara - Pamit

Didownload: 50 Kali

Durasi: 0:04:17

Ukuran: 5.15 MB

Download lagu Happy Asmara Pamit Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Pamit

Lirik Happy Asmara Pamit :




Dudu mergo aku wes ra tresno
Nanging aku ngeroso kowe saiki bedo
Ngancani kowe mung mok sio sio
Atiku wes kadung loro
Wes mbok gawe tatu
Jeru ning atiku

Saikine aku ra peduli
Masio saktenane atiku iki nangis
Tak empet mergo aku kudu kuat
Ngadepi kahanan iki
Urip tanpo kowe
Aku uwes lilo

Reff.
Mungkin iki wes dalane aku kudu lungo
Ninggalne kowe
Pamit ro kowe
Aku ngerti iki abot sanggane
Ora perlu ditutugne
Timbang tambah loro ati
Aku pamet....

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Pamit dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Pamit dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Pamit di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Pamit Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Pamit, Download Happy Asmara Pamit Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home