Download Lagu Happy Asmara - Ninggal Janji Mp3

Happy Asmara - Ninggal Janji

Didownload: 679 Kali

Durasi: 00:06:09

Ukuran: 5.56MB

Download lagu Happy Asmara Ninggal Janji Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Best of Dd Star Record, Vol. 3

Lirik Happy Asmara Ninggal Janji :


tanggal siji agustus sing tak ilingi
tansah cumantol caket nang njero ati
marang sliramu sing mbiyen nate janji
rino lan wengi aku tansah ngenteni

opo aku kebak salah kebak doso
koyo ngene lelakonku sing tak tompo
opo kabeh iki wis ginarise gusti
yen sliramu dudu wong sing tak tresnani

mergo opo mbiyen kowe ninggal janji
senajan lungo adoh ora bakal lali
nanging saiki aku koyo ngenteni
tumetese banyu ing mongso ketigo

yen pancene ora keno tak gondeli
opo maneh sing kudu tak enteni
kabeh iki mung pasrah kersane gusti
jodo rejeki pati kari nglakoni


opo aku kebak salah kebak doso
koyo ngene lelakonku sing tak tompo
opo kabeh iki wis ginarise gusti
yen sliramu dudu wong sing tak tresnani

mergo opo mbiyen kowe ninggal janji
senajan lungo adoh ora bakal lali
nanging saiki aku koyo ngenteni
tumetese banyu ing mongso ketigo

yen pancene ora keno tak gondeli
opo maneh sing kudu tak enteni
kabeh iki mung pasrah kersane gusti
jodo rejeki pati kari nglakoni
kabeh iki mung pasrah kersane gusti
jodo rejeki pati kari nglakoni

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Ninggal Janji dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Best of Dd Star Record, Vol. 3 dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ninggal Janji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Ninggal Janji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Ninggal Janji, Download Happy Asmara Best of Dd Star Record, Vol. 3 Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home