Download Lagu Happy Asmara - Mantan Rabi Konco Mp3

Happy Asmara - Mantan Rabi Konco

Didownload: 31 Kali

Durasi: 0:04:51

Ukuran: 5.84 MB

Download lagu Happy Asmara Mantan Rabi Konco Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Mantan Rabi Konco

Lirik Happy Asmara Mantan Rabi Konco :


Wes pirang taun lawase
Aku lan kowe podo saling tresno
Pahit manise ro kowe,
Seng wes tak rasakke
Nanging saiki aku mbok tinggal lungo

Loro atiku,nompo keputusanmu
Nanging piye maneh iki wes dalan uripku
Nanging seng gawe atiku tambah loro,
Kowe malah rabi karo koncoku

Janji amung janji
Yang kau berikan padaku
Sampe saat ini
Ora ono seng mbok tepati

Dasar kowe mantan
Isone mung ngloro ati
Janji sampe mati
Malah koncoku seng mbok rabi

Kudu ihklas lan aku kudu lilo
Nyawang polahe mantan rabi karo konco
Tak ucapkan selamat kanggo kowe koncoku
Seng mbok rabi kuwi pengkhianat tresnoku

Wes pirang taun lawase
Aku lan kowe podo saling tresno
Pahit manise ro kowe
Seng wes tak rasakke
Nanging saiki aku mbok tinggal lungo

Loro atiku,nompo keputusanmu
Nanging piye maneh iki wes dalan uripku
Nanging seng gawe atiku tambah loro
Kowe malah rabi karo koncoku

INTERLUDE

Janji amung janji,yang
Kau berikan padaku
Sampe saat ini,
Ora ono seng mbok tepati

Dasar kowe mantan
Isone mung ngloro ati
Janji sampe mati,
Malah koncoku seng mbok rabi

Kudu ihklas lan aku kudu lilo
Nyawang polahe mantan rabi karo konco
Tak ucapkan selamat kanggo kowe koncoku
Seng mbok rabi kuwi pengkhianat tresnoku

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Mantan Rabi Konco dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Mantan Rabi Konco dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Mantan Rabi Konco di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Mantan Rabi Konco Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Mantan Rabi Konco, Download Happy Asmara Mantan Rabi Konco Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home