Download Lagu Happy Asmara - Konco Mesra Mp3

Happy Asmara - Konco Mesra

Didownload: 447 Kali

Durasi: 00:05:07

Ukuran: 4.75MB

Download lagu Happy Asmara Konco Mesra Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Best of Dd Star Record, Vol. 3

Lirik Happy Asmara Konco Mesra :


Yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging onone mung sewates konco

podo ra wanine ngungkapne tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu terpampang gambar waru neng atimu nganti kapan abot iki ora mo gugu mung dadi konco mesra mergo kepandang cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan perasaan yang ku simpan buatku tak tenang ini semua karna hubungan pertemanan kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara gara kamu nibake atiku dadi menyang aku sampe kegowo turu mimpimu sapipimu tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku nalika mepet sliramu
mung tak angen esem musuh meber
neng atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
mbiyene konco sing saiki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapne tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora mo gugu Mung dadi konco mesra mergo kepandang cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan perasaan yang ku simpan buatku tak tenang ini semua karna hubungan pertemanan kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara gara kamu nibake atiku dadi menyang aku sampe kegowo turu mimpimu sapipimu tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku nalika mepet sliramu
mung tak angen esem musuh meber
neng atiku
bingung rasane atiku kpriwe nyikapi
mbiyene konco sing saiki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging onone mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapne tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu terpampang gambar waru neng atimu nganti kapan abot iki ora mo gugu mung dadi konco mesra mergo kepandang cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging onone mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapne tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu terpampang gambar waru neng atimu nganti kapan abot iki ora mo gugu mung dadi konco mesra mergo kepandang cintaa ...

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Konco Mesra dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Best of Dd Star Record, Vol. 3 dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Konco Mesra di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Konco Mesra Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Konco Mesra, Download Happy Asmara Best of Dd Star Record, Vol. 3 Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home