Download Lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe Mp3

Happy Asmara - Kanggo Kowe

Didownload: 226 Kali

Durasi: 00:04:47

Ukuran: 1.50MB

Download lagu Happy Asmara Kanggo Kowe Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Best of Dd Star Record, Vol. 3

Lirik Happy Asmara Kanggo Kowe :


opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo


aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Kanggo Kowe dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Best of Dd Star Record, Vol. 3 dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Kanggo Kowe di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe, Download Happy Asmara Best of Dd Star Record, Vol. 3 Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home