Download lagu Happy Asmara - Cidro Mp3

Happy Asmara - Cidro

Didownload: 9 Kali

Durasi: 0:03:46

Ukuran: 4.54 MB

Download lagu Happy Asmara Cidro Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Cidro

Lirik Happy Asmara Cidro :


Semendal Rasa Ning Dodho
Naliko Kowe Teko
Nggowo Tresno Ning Atimu

Mbiyen Aku Wes Kondho
Ojo Ngasih Tresno
Marang Aku Sing Nuli Loro
Mergo Tresno

Hooo Hooo

Nanging Iki Penjalukanmu
Sing Njaluk Atimu
Kowe Sing Nggawe Tresno Aku

Tresno Iki Wes Tak Jogo
Tak Simpen Ning Dodho
Neng Akhire Kowe Sing Cidro

Piye Kok Dadi Ngene
Tresnaku Kowe Sing Nggawe

Kowe Sing Nggawe Aku Tresno,
Kok Kowe Sing Ngliyo
Kurang Opo To Aku Iki,
Kok Kowe Nyidrani

Mbiyene Aku Uwis Kondho
Ojo Nggawe Tresno
Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati

Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno,
Neng Kok Dadi Loro
Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu

Ikhlas Ati Aku Nerimo
Yes Wis Dalan Kuoso
Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku
Kowe Lan Gusti Sing Ngerti

Semendal Rasa Ning Dodho
Naliko Kowe Teko,
Nggowo Tresno Ning Atimu

Mbiyen Aku Wes Kondho,
Ojo Ngasih Tresno
Marang Aku Sing Nuli
Loro Mergo Tresno

Hooo Hooo

Nanging Iki Penjalukanmu,
Sing Njaluk Atimu

Kowe Sing Nggawe Tresno Aku
Tresno Iki Wes Tak Jogo,
Tak Simpen Ning Dodho

Neng Akhire Kowe Sing Cidro
Piye Kok Dadi Ngene
Tresnaku Kowe Sing Nggawe

Kowe Sing Nggawe Aku Tresno,
Kok Kowe Sing Ngliyo
Kurang Opo To Aku Iki,
Kok Kowe Nyidrani

Mbiyene Aku Uwis Kondho
Ojo Nggawe Tresno
Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati

Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno,
Neng Kok Dadi Loro
Mbok Gawe Bingung Atiku
Ibarat Kembang Kang Layu

Ikhlas Ati Aku Nerimo
Yes Wis Dalan Kuoso
Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku
Kowe Lan Gusti Sing Ngerti

Kowe Sing Nggawe Aku Tresno,
Kok Kowe Sing Ngliyo
Kurang Opo To Aku Iki,
Kok Kowe Nyidrani

Mbiyene Aku Uwis Kondho Ojo Nggawe Tresno
Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati

Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno,
Neng Kok Dadi Loro
Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu

Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso
Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku
Kowe Lan Gusti Sing Ngerti

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Cidro dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Cidro dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Cidro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Cidro Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Cidro, Download Happy Asmara Cidro Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home