Download lagu Happy Asmara - Banyu Langit Mp3

Happy Asmara - Banyu Langit

Didownload: 9 Kali

Durasi: 0:05:

Ukuran: 6.02 MB

Download lagu Happy Asmara Banyu Langit Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Banyu Langit

Lirik Happy Asmara Banyu Langit :


Sworo angin angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwi ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari-yogyakarto

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis telesno klambi iki
Njero ning dhodho ben ra garing janji
Ora lamis gede ning nggonku tresnani
Nganti kapan ati ora bisa lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari-yogyakarto

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Banyu Langit dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Banyu Langit dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Banyu Langit di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Banyu Langit Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Banyu Langit, Download Happy Asmara Banyu Langit Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home