Download Lagu Happy Asmara - Balik Kanan Wae Mp3

Happy Asmara - Balik Kanan Wae

Didownload: 9 Kali

Durasi: 0:03:54

Ukuran: 4.68 MB

Download lagu Happy Asmara Balik Kanan Wae Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Balik Kanan Wae


Lirik Happy Asmara Balik Kanan Wae :


Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni
Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Wes wes cukup mending balik kanan wae

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Balik Kanan Wae dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Balik Kanan Wae dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Balik Kanan Wae di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Balik Kanan Wae Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Balik Kanan Wae, Download Happy Asmara Balik Kanan Wae Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home