Download lagu Happy Asmara - Aku Tenang Mp3

Happy Asmara - Aku Tenang

Didownload: 12 Kali

Durasi: 0:04:56

Ukuran: 5.93 MB

Download lagu Happy Asmara Aku Tenang Mp3 lengkap dengan lirik full album Happy Asmara Aku Tenang

Lirik Happy Asmara Aku Tenang :


Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun, tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun, tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Happy Asmara Aku Tenang dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Aku Tenang dari artis Happy Asmara tersebut

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Aku Tenang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Happy Asmara - Aku Tenang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Aku Tenang, Download Happy Asmara Aku Tenang Full Album

Download Lagu Happy Asmara Lainya :

Home