Download Lagu Didi Kempot - Tatu Mp3

Didi Kempot - Tatu

Didownload: 306 Kali

Durasi: 0:04:51

Ukuran: 5.83 MB

Download lagu Didi Kempot Tatu Mp3 lengkap dengan lirik full album Didi Kempot Tatu

Lirik Didi Kempot Tatu :


Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Bukan untuk membajak, situs ini hanya menyediakan preview lagu Didi Kempot Tatu dari berbagai sumber yang ada diinternet. kami harap anda membeli album resmi Tatu dari artis Didi Kempot tersebut

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Tatu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di downloadlagu212.net, Download Lagu Didi Kempot - Tatu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Tatu, Download Didi Kempot Tatu Full Album

Download Lagu Didi Kempot Lainya :

Home